Kolding Volleyball Klub

Motion B + C

Motion C
Holdet for begynderen. Har du aldrig rigtig lært spillet, og er det år siden du måske prøvede det i gymnastiktimen, er det holdet for dig.
Her får du undervisning i de grundlæggende regler, slag og placering på banen, og du får spillet med folk på dit eget niveau.

Motion B
Holdet for den øvede.  Her får du arbejdet med din teknik og dine slag, og får en masse spillererfaring. Her begynder spillet at flyde, og du bliver introduceret for slagteknikker og spilsystemer.

Begge

Motion B og C deler træningstid i hallen, men træner hver for sig. Dog er der mulighed for at holdene laver fælles øvelser af og til. Der vil altid være mindst én træner til hvert niveau.
Både Motion B og C deltager i DGI’s lokale MIX-turnering, hvor man kan deltage hvis man har lyst.

Motion B+
Aspirantholdet. Et træningstilbud til udvalgte B-spillere der viser gode færdigheder, og har ambitioner om at udvikle sit spil for på sigt blive optaget på A-holdet eller serie holdene. Her kræves at du kender slagteknikkerne, har god boldkontrol og kender spillets regler.
Det forventes, at du er motiveret for at lære, og at du møder op til træning stort set hver gang. Der deles træner og træningstid med A-holdet, men der stilles ikke hold i turnering!

Træningstider:
Onsdag: 19.00-21.00

Træner:

Trænerteam bestående af: Armin, Flemming, Per og Rikke

Kontakt: Rikke Ulrich, stridharpe@gmail.com