Motionsvolley

Motionsvolley

Motion A og B
Holdet for den øvede. Her får du arbejdet med din teknik og dine slag, og får en masse spillererfaring. Her begynder spillet at flyde, og du bliver introduceret for diverse spilsystemer.

Motion C
Holdet for begynderen. Har du aldrig rigtig lært spillet, og er det år siden du måske prøvede det i gymnastiktimen, er det holdet for dig.
Her får du undervisning i de grundlæggende regler, slag og placering på banen, og du får spillet med folk på dit eget niveau.

Begge

Motion A til C deler træningstiden i hallen og træner hver for sig – dog oftest med fælles opvarmning, hvorefter der deles op i niveauer. Det tilstræbes altid at være mindst én træner til hvert niveau.
Både Motion B og C deltager i DGI’s lokale MIX-turnering, hvor man kan deltage hvis man har lyst. I A-rækken stiller vi kun et hold, hvis der er spillere til det ved sæsonstart og hvis disse spillere kan committe sig til stævnerne.

Træningstider:
Onsdag: 19.00-21.00 på UC Syd, Kolding Pædagogseminarium

Kontingent: 700 kr. for hele sæsonen og 400 kr. pr. halv sæson. Studerende 525 kr. for hele sæsonen og 275 kr. for en halv sæson..

Trænerteam: Trænerteam bestående af: Jacob (amerikansk træner) Ann-Britt, Lisbeth m.fl.

Kontakt: Rikke Ulrich, mixvolley@kolding-vk.dk