Teenvolley

Teenvolley / begyndervolley er for spillere fra 6. klasse til og med 9. klasse og er et overgangsspil til 6-mands volley/ungdomsvolley.

Teenvolley er både for øvede og nybegyndere, og vi spiller drenge og piger sammen eller også hver for sig. I starten spiller du med en kombination af kast og volleyball grundslag. Senere spiller du udelukkende med volleyball slag. Banen er svarende til en badmintonbane og du spiller med 1 eller 2 af dine kammerater. Træningen vil både være spil og øvelser for at blive bedre til alle slagene. Vi har det sjovt sammen og vi holder højt tempo i træningen. Vi vil i løbet af sæsonen tage til stævner i Sydjylland.

Er du endnu lidt usikker på, om du er klar til det færdige 6-mands volley, så er Teenvolley en fantastisk start. Finder du ud af, at du skal have mere udfordring, så kan du i løbet af sæsonen skifte til ungdom, som udelukkende træner og spiller 6-mands volley.

Træningstid:

Tirsdag kl. 16.00-17.30 (Alle Teenspillere + spillere til begyndervolley) – Jacob, Karsten, Sofia, Ioana og Vega

Torsdag kl. 16.30-18.30 (øvede Teenspillere) Jacob, Maiken og Trine

Første træning i sæsonen 2018-19 er tirsdag d. 3. september.

Kontingent: 2 træninger om ugen i hele sæsonen 650 kr. 1 træning pr. uge 375 kr. for hele sæsonen. Hvis man er betalende medlem i en anden volleyballklub udover Kolding VK betales et kontingent på 350 kr. for hele sæsonen.

Trænere: Jacob (amerikansk træner), Karsten, Trine, Maiken, Tanja, Sofie, Ioana og Vega

Kontakt: formand@kolding-vk.dk, 30273869