Nyheder

Vores nyheder vil fremover være at finde på klubbens Facebook side  God læselyst!

5. august 2018 – Breaking News!
Kolding VK har ansat amerikanske Connor Savage-Bui som træner gældende fra uge 38 og frem til uge 18 i 2019.
Connor vil arbejde med både herre- og dameholdene i klubben samt være en del af trænergruppen til vores ungdom.
Det vil også komme på tale, at Connor deler ud af hans viden til eksempelvis Mix, i forbindelse med skoleprojektet med idrætsskoler i Kolding Kommune, ved fællestræningerne eller ved andre volleyball relaterede aktiviteter i klubben.

Connor er tiltænkt at skulle fungere som spillende træner på klubbens herrehold i 2. division. Connor er lidt en allround spiller, men har oftest spillet hæver og det er også dette han er tiltænkt på 2. divisionsholdet.

Stort velkommen til Connor Savage-Bui!

HUSK: Sæsonstart er tirsdag d. 14. august for alle seniorhold og 6-mands ungdomsvolley. Mix starter onsdag d. 15. august, mens Kids- og Teenvolley samt Bedstevolley starter op i uge 36.

28. februar 2018 – Tirsdag d. 27. februar blev der afholdt generalforsamling. Her sagde vi bl.a. farvel til to afgående medlemmer. En stor tak skal lyde til Rikke Ulrich og Lars Løgstrup Sørensen for et fantastisk stykke arbejde i Kolding VK – Rikke som kassér i flere perioder og Lars som altmuligmand i næsten lige så lang tid 💪😊
Vi kan samtidigt byde velkommen til Simon Luckmann og Karina Hjølund Beck-Hansen – vi glæder os til samarbejdet 👍😊 Simon er forøvrigt klubbens nye kassér!
Klubbens økonomi ser nu igen meget positiv ud bl.a. i kraft af en øget tilgang af medlemmer. Bestyrelsen ser frem til fortsat at udvikle klubben samt udvikle volleyball generelt i og omkring Kolding i samarbejde med vores samarbejdsklubber og vores sponsorer.

25. december 2007 – Glædelig jul og godt nytår til alle Kolding VK spillere og andre godtfolk 🙂 Tak til vores sponsorer – P. Christensen, Automize, Louise Nielsen i Middelfart, Daugaard Pedersen, P. S. Lundgaard A/S og Middelfart Sparekasse.

7. december 2017 – En kort status på sæsonen inden jul.

Klubbens damer i Danmarksserien har indtil videre gjort rent bord i rækken med lutter sejre. Der venter nu et spændende forår, hvor der skal spilles om oprykning til 2. division. For Herre 1 og Herre 2 har efteråret været uden mange point. Værst ser det ud for Herre 1, som endnu ikke har vundet en kamp på trods af at de har vundet en del sæt, men de sidste marginaler har manglet. Herre 2 har vundet en enkelt kamp, men har i flere omgange været meget tæt på flere sejre, så mon ikke det vender i foråret 🙂

Ungdom har været afsted i den forgangne weekend og med masser af selvtillid til følge. U16 pigerne er i en forrygende udvikling og spillede finale mod DHV Odense, hvor de desværre måtte give fortabt mod et meget stærkt DHV hold. Pigerne er lige startet på 1-hæver systemet, så at komme i finalen var en flot bedrift. 3 drenge fra Kolding VK var med på et fælles Kolding/Jels hold og det blev til nogle gode kampe, hvor vores drenge viste, at de udvikler sig både individuelt og som hold.

Mix fylder stadigt godt i hallen og giver mange både erfarne volleyspillere og nybegyndere god træning og gode oplevelser. Bedstevolley “hænger” lidt ift. antallet, men de sidste par gange har der været nye hver gang, så vi håber meget, at projektet lykkes med at få stable denne aktivitet på benene 🙂

Der holdes Julefrokost lørdag d. 9. december med et fint antal tilmeldte, mens der tirsdag d. 19. december kl. 19.00-21.00 holdes fælles juleafslutning i hallen, hvor vi alle spilles volley sammen og slutter af med glögg og æbleskiver – en dejlig tradition, hvor alle medlemmer er velkomne. I samme anledning vil alle klubbens medlemmer få en lækker T-shirt i julegave – tak til sponsorerne fra P. Christensen og Automize

D. 27. december afholder klubben KVK Julestævne i Bramdrupdam Hallen. Det er nu blevet til et årligt tilbagevenden stævne med spil i begge haller. Vi ser frem til at smide julesulet denne dag 🙂

13. november 2017 – Igen en weekend med fuld damp på alle kedler i Kolding VK.

Mix-holdet holdt stævne i egen ”hule” og hvor Kolding VK selv havde to hold med. Det kniber dog lidt med Mix-hold i denne sæson generelt og der var derfor kun mødt 4 hold op, som til gengæld havde en dejlig dag med spændende kampe og fantastisk fairplay af alle hold idet man spillede uden dommere. Stor tak til de deltagende hold.

Ungdom var afsted til Helle Hallerne med et U16 pigehold + nogle U18 drenge, som sammen med spillere fra Jels og Billund dannede et drengehold. Drengene spillede 4 kampe bl.a. mod de to Odense hold Fortuna og DHV, som de tabte forholdsvis klart med 0-2. Bedre gik det mod VT Esbjerg, som blev besejret med 2-1, mens det blev til en spændende kamp mod nogle store drenge fra Sydvest, som desværre blev tabte med 1-2 efter nogle tætte sæt.

Klubbens damer i Danmarksserien skulle til Marienlyst Hallen for at forsvare deres 1. plads og skulle spille mod de to Odense hold fra Marienlyst og DSIO2. Den første kamp var mod bundholdet fra DSIO2 og dette blev også cementeret med en sikker 3-0 sejr. Kampen mod Marienlyst blev anderledes mere tæt, men vores dygtige damer vandt 3-2 og fører nu Danmarksserien med god margin til nummer to i rækken.

Herreholdene var alle i gang. Klubbens H3 hold var afsted om lørdagen til Odense og skulle spille mod DSIO og Sønderborg i det der blev til en rigtig sejtrækker. Første kamp mod DSIO endte i en 5 sætter og da H3 kun var 6 mand afsted, blev det derfor aftalt, at anden kamp mod Sønderborg gerne skulle blive til en 3 sætter – men dette kom ikke til at holde stik. Efter at have overværet/dømt endnu en 3-2 kamp skulle det vise sig, at det altså var sådan man gjorde den dag i Odense. Endnu en gang måtte de seks H3 spillere ud i 5 sæt, men denne gang desværre som tabere til Sønderborg.

H2 fik deres første sejr i sæsonen i sidste weekend og skulle i denne weekend på hjemmebane op imod et af de andre midterhold fra BVC Esbjerg. H2 var dog ramt af både skader og afbud til dagen, og de havde svært ved at holde niveauet gennem sættene og taber en tæt kamp med 1-3. H1 skulle forsøge at fighte sig til point mod rækkens tophold fra Nordenskov, men også H1 havde til dagen flere afbud, bl.a. fra holdets normale 1. hæver og det var derfor den blot 18 årige Jonas, som blev kastet for løverne. Dog skal der lyde stor ros til ham for hans indsats, men det var ikke nok, og H1 tabte 1-3 efter at have spillet næsten lige op med Nordenskov i dele af kampen.

9. oktober 2017 – Så kom de fleste af Kolding VK´s hold i aktion 🙂

10 forventningsfulde ungdomspillere drog mod Odense og sæsonens første ungdomsstævne – flere med ganske lille erfaring i 6-mandsvolley, og flere netop rykker op i næste aldersgruppe. U16 pigerne var et rent KVK hold, mens U16 drengene spillede sammen med spillere fra Jels og Billund. Drengene spillede 4 kampe og på trods af, at de var et sammenbragt hold, så leverede de flot volleyball og vandt to af de fire kampe – kun de dygtige og mere erfarne Odensehold fra Fortuna og DHV kunne slå vores drenge. U16 pigerne skulle spille mod Middelfarts DU18 hold, U16 hold fra Jels og DHV´s U16 hold, som sidste år blev nummer 2 til DM. I kampen mod sidstnævnte lykkedes det pigerne at vinde første sæt, men efter specielt et tæt 3. sæt tabte pigerne 1-2. Kampen mod Middelfart var for stor en mundfuld og blev tabt med 0-2, mens det blev til en 2-0 sejr mod Jels efter et meget spændende 2. sæt, som blev vundet med 30-28.

På seniorsiden led klubbens 1. og 2. hold i henholdsvis 1. og 2. division for herrer begge nederlag. H1 havde besøg af Ikast og kampen bag præg af, at de endnu ikke er spillet sammen. H2 havde også besøg af spillere fra Ikast, dog af deres wildcard hold og her blev det til en forholdsvis tæt affære et nederlag på 1-3. Klubbens H3 hold, som spiller i Danmarksserien, fik 3-2 sejre i begge deres kampe søndag, hvor begge kampe var tæt på 2 timer, så det var derfor en flok trætte spillere, der kom hjemme denne søndag eftermiddag. Damer var i Helle Hallerne og kom retur med to sikre sejre – den ene godt nok pga. afbud. Kampen mod Nordenskov blev en lidt ensidig affære og blev vundet sikkert 3-0. Alt i alt en opløftende start på sæsonen, men stadigt med mulighed for forbedringer.

Klubbens motion B var også til stævne lørdag og stillede med 2 hold. Begge hold fik både sejre og nederlag, men generelt forløb dagen under meget fine rammer bl.a. med fairplay pga. der ikke var dommere til kampene. Endvidere forlyder det, at forplejningen havde været helt i top (tak til Tanja) og alle havde en rigtig god dag med masser af god volleyball 🙂

Bedstevolley spillerne har endnu ikke været afsted, men planen er, at der snart arrangeres kampe mod andre hold fra Kolding og omegn. Der er endnu ikke så mange spillere, så nye er meget velkomne til træning om tirsdagen kl. 15.00.

Tak til klubbens sponsorer Louis Nielsen i Middelfart og P S Lundgaard A/S

22. september 2017 – Starten af september har budt på en målrettet indsats for at “lokke” studerende til Kolding VK. Welcome U arrangement i samarbejde med Studieby Kolding, Kolding Beachvolley Klub, The Old Irish Pub og Volleyball Danmark efterfulgt af deltagelse i Get Out Festivalen i Kolding Midtby og til sidst Welcome to Kolding arrangement på Kolding Bibliotek. Tak for indsatsen til vores medlemmer, som hjalp ved disse arrangementer. Ligeledes er der delt postkort rundt på ungdomsuddannelserne og rigtig mange af de videregående uddannelsesinstitutioner. Efterhånden er de enkelte hold også fået startet godt op. Ungdom er på ca. 25 U16 og U18 spillere, Mix om onsdagen er mellem 15 og 20 hver gang, D1 er ved at samle en fin og slagkraftig trup og herrerne er ved at have hele 3 herrehold på plads. H1 har deres første kamp d. 23. september, H2 ugen efter og H3 og D1 i starten af oktober. Både Mix og ungdom deltager i deres første stævner i oktober. Ungdom starter ligeledes med ekstra fredagstræning d. 29. september, hvor der er inviteret spillere og trænere fra mange af vores omkringliggende klubber – til denne samling har vi været så heldige, at landstræner Mats Björkman kommer på gæstevisit.

28. august 2017 – Kolding VK vil de næste uger øge indsatsen på både ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser i Kolding bl.a. med et fedt arrangement d. 7. september i Beach Park Kolding og i samarbejde med Studieby Kolding og The Old Irish Pub. Se mere om eventen her. Endvidere er vi med til Get Out Festivalen d. 9. september i Kolding Midtby og ved Welcome to Kolding på Kolding Bibliotek d. 12. september, hvor vi bl.a. skal møde mange af de udenlandske studerende.
Og så er det ugen, hvor vi starter Bedstevolley op. Flere har vist interesse for konceptet og vi ser frem til at seniorerne tropper op i hallen. Mange spillere har dog allerede indfundet sig i hallen, hvor der bl.a. er rigtig mange ungdomsspillere, godt med herrer- og damespillere og ikke mindst er rigtig mange Mix-spillere er mødt op.

14. august 2017 – Så er sæsonstarten lige for døren. Holdene starter i uge 33 – se mere om træningstider her på hjemmesiden. Af nye tiltag kan nævnes bedstevolley, som klubben i samarbejde med Volleyball Danmark og Kolding Kommune starter op tirsdag d. 29. august kl. 15.00-17.00. De fleste af klubbens trænere har d. 13. august deltaget i et super spændende kursus, hvor der blev snakket teknik og træningsmetodikker så vi fremadrettet har et fælles udgangspunkt på dette område. Af spændende nyheder kan nævnes, at to af klubbens ungdomsspillere i den forgangne weekend har vundet sølv ved DM i Beachvolley i DU16 rækken – stort tillykke til Lea og Signe. Lea vandt iøvrigt også sølv i DU14 rækken med en københavnsk makker.

26. juni 2017 – Så kan vi igen præsentere en sponsoraftale og denne gang med en sponsor, som vi ikke tidligere har lavet aftale med 🙂 Det er tømrerfimaet P S Lundgaard A/S som har valgt at lave en aftale med Kolding VK gældende for den kommende sæson. Virksomheden er beliggende i Bredsten og har 17 medarbejdere – se mere om virksomheden på lundgaard.as. Velkommen til     P S Lundgaard A/S, som vi ser meget frem til at samarbejde med.

21. juni 2017 – Kolding VK er d. 13. august 2017 vært for et trænerkursus i Bramdrupdam Hallene. Fokus vil være at blive klar til sæsonens træninger bl.a. med en opgradering af trænerne. Landstræner for U17 damelandsholdet Mats Björkman vil formidle hans viden til klubbens træner  og der vil efterfølgende være workshop med fokus på bl.a. det sociale på holdene. På kurset vil der også være deltagere fra flere af de omkringliggende klubber – vores mål er i fællesskab at udvikle på volleyball i Trekantsområdet. Er du derfor træner i en klub tæt på Kolding, så grib fat i Kolding VK formand Karsten.

6. juni 2017 – Kolding VK har indgået en 2 årig sponsoraftale med Louis Nielsen, Middelfart. Vi glæder os til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde i vores bestræbelser på at udvikle volleyball i Kolding og omegn.

20. maj 2017 – Der er nu kommet styr på træningstider i Kolding VK for sæsonen 2017-18.

Tirsdag:

15.00-17.00: Bedstevolley (start d. 29. august)

17.00-19.00: Ungdom

19.30-21.30: Damer + Herre 1 + Herre 2

Onsdag:

19.00-21.00: Mix-motion A/B/C

19.00-21.00: Hyggevolleyball for studerende

Torsdag:

17.00-19.00: Ungdom

19.30-21.30: Damer + Herre 1 + Herre 2 + Herre 3

Fredag 17.00-20.00:

Hver 3. fredag vil der være fællestræning for ungdom og med spillere og trænere fra omkringliggende klubber. Velkomne er også elever på efterskoler, som lige vil ”snuse” til volleyball og miljøet i klubben.

Datoer for fællestræningerne vil blive lagt ud her på siden samt på Facebook grupper og sider.

Vær klar til endnu en fantastisk sæson med volleyball for alle

5. april 2017 – Sæsonen nærmer sig sin afslutning. Kolding VK vil gerne sige tak til klubbens sponsorer KIWI, Middelfart Sparekasse og Louis Nielsen for godt samarbejde i indeværende sæson. Med en enkelt oprykning for H2 fra 3. division til 2. division samt deltagelse i samtlige af de mulige DM stævner for klubbens ungdomshold, må det siges, at vi har haft stor succes. Vi har samtidigt oplevet fremgang i antallet af medlemmer og glæder os over, at vi igen har fået gang i mix-holdene. Vi ser frem til den kommende sæson, hvor det forhåbentligt bliver til endnu mere succes på flere parametre

25. marts 2017 – God weekend for klubbens U18 hold. Både pigerne og drengene kvalificerede sig til DM d. 8.-9. april i Gentofte. Held og lykke!

2. marts 2017 – Efter tirsdagens generalforsamling består bestyrelsen det næste år af følgende medlemmer:
Lars Løgstrup Sørensen, Jesper Kjelde, Anne-Lene Møller, Signe Kaack, Rikke Ulrich, Brian Degn og Karsten Vium Strandridder.
Karsten blev valgt som formand og den øvrige bestyrelse konstituerer sig ved næste møde sidst i marts.