Kolding Volleyball Klub

Ungdom

Et tilbud for unge volleyballspillere, hvor fokus er på enten intro til 6-mands volley eller fortsat udvikling af ens volleyball.
Træning er målrettet alle spillere med mod på at udvikle sig til en bedre volleyball spiller. Der vil være spillere der kommer direkte fra Teenvolley, andre kommer fra efterskoler og andre igen har allerede spillet 6-mands volley i flere sæsoner. I træningerne vil der blive lagt meget vægt på det tekniske, men vi kommer selvfølgelig også ud og skal spille kampe ved diverse ungdomsstævner og/eller til forskellige DM-stævner.

Konceptet er i korte træk:
Vi tilbyder kun 6-mands volley – primært teknik og spilforståelse.
Træningstilbuddet er både for drenge og piger
Træningen vil primært være kønsopdelt om tirsdagen og mix om torsdagen – men det afhænger af niveau, antal eller af træningens formål
Den primære aldersgruppe er U16 og U18, men i sæsonen 2017-18 vil der også være enkelte U14 spillere. U18 spillere, som træner og spiller med ét af klubbens seniorhold skal træne med minimum én gang om ugen til ungdomstræning.
Vi ser gerne, at alle ungdomspillere kommer begge træningsdage, men det er ikke et krav.

Træningstid:
Tirsdage og torsdage: 17.00-19.00 Kolding Pædagogseminarium

Fredag 17.00-20.00 – Fredage en gang i mellem vil der være fællestræning for ungdom og med spillere og trænere fra omkringliggende klubber. Velkomne er også elever på efterskoler, som lige vil ”snuse” til volleyball og miljøet i klubben. Datoer for fællestræningerne er: 22. september – 13. oktober – 3. november – 24. november – 15. december.

Trænere ungdom:
Kenneth Duedahl, spiller på herre 2, mangeårig Teen- og ungdomstræner, lærer på Jels Skole. Kenneth er også klubbens ungdomskoordinator for sæsonen 2017-18.
Signe Kaack, spiller på dame 1, træner på 2. år, jordemoder på Kolding Sygehus.
Santa Staskevica, spiller på klubbens dame 1, træner på 2. år, udviklingskoordinator ved Kvist Industries.
Alexander Lundgaard, spiller på herre 1, træner på 2. år, tømrer.
Roar Lynggaard, spiller på herre 1 og tidligere træner i Jels, tømrerlæring.
Mikkel Hermann Kristensen, spiller på herre og tidligere Vejle, studerende.

Kenneth Duedahls billede.

Kontingent – ungdom
Alle mellem 13 og 18 år (årgang 2000-2005) 800 kr. pr. sæson, hvis man kun træner i Kolding VK. Hvis man er betalende medlem i en anden volleyballklub udover Kolding VK betales et kontingent på 350 kr. Kontingenter for seniorer kan ses på www.kolding-vk.dk

Kontakt
Ungdomskoordinatore: Kenneth Duedahl, kenneth_duedahl@icloud.com, 2298 9606 og Signe Kaack, signe_kaack@hotmail.com, 4140 5670

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *