Ungdom

Et tilbud for unge volleyballspillere fra ca. 8. klasse og op efter, hvor fokus er på enten intro til 6-mands volley eller fortsat udvikling af ens volleyball.
Træning er målrettet alle spillere med mod på at udvikle sig til en bedre volleyball spiller. Der vil være spillere der kommer direkte fra Teenvolley, andre kommer fra efterskoler og andre igen har allerede spillet 6-mands volley i flere sæsoner. I træningerne vil der blive lagt meget vægt på det tekniske, men vi kommer selvfølgelig også ud og skal spille kampe ved diverse ungdomsstævner og/eller til forskellige DM-stævner.

Konceptet er i korte træk:
Vi tilbyder kun 6-mands volley – primært teknik og spilforståelse.
Træningstilbuddet er både for drenge og piger
Træningen vil være for øvede U16 og U18 spillere om tirsdagen og mix af øvede Teenspillere og ungdomsspillere om torsdagen – men det afhænger af niveau, antal eller af træningens formål
Ungdomsspillere, som træner og spiller med ét af klubbens seniorhold skal kun træne med om tirsdagen til ungdomstræning.

Træningstid:

Tirsdage: 17.00-18.30 (øvede U16 og U18 spillere) på UC Syd, Kolding Pædagogseminarium

Torsdage: 16.30-18.30 (kun for ungdomsspillere, som ikke træner med seniorholdene + øvede Teenspillere) UC Syd, Kolding Pædagogseminarium

Vi kommer til at lave ekstra træninger, hvor vi en gang i mellem vil træne egne spillere, spillere fra omkringliggende klubber og meget gerne også elever på efterskoler, som lige vil ”snuse” til volleyball og miljøet i klubben. Datoer for fællestræningerne err 2019-20 er endnu ikke fastlagt, men vil komme ud at ligge her på siden.

Trænere ungdom:
Jacob (amerikansk træner), Trine, Karsten, Maiken og Kenneth

Kontakt: formand@kolding-vk.dk, 30273869

Kontingent: 800 kr. for hele sæsonen, hvis man kun træner i Kolding VK. Hvis man er betalende medlem i en anden volleyballklub udover Kolding VK betales et kontingent på 400 kr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.