Ungdom

Et tilbud for unge volleyballspillere fra 9. klasse og op efter, hvor fokus er på enten intro til 6-mands volley eller fortsat udvikling af ens volleyball.
Træning er målrettet alle spillere med mod på at udvikle sig til en bedre volleyball spiller. Der vil være spillere der kommer direkte fra Teenvolley, andre kommer fra efterskoler og andre igen har allerede spillet 6-mands volley i flere sæsoner. I træningerne vil der blive lagt meget vægt på det tekniske, men vi kommer selvfølgelig også ud og skal spille kampe ved diverse ungdomsstævner og/eller til forskellige DM-stævner.

Konceptet er i korte træk:
Vi tilbyder kun 6-mands volley – primært teknik og spilforståelse.
Træningstilbuddet er både for drenge og piger
Træningen vil primært være kønsopdelt om tirsdagen og mix om torsdagen – men det afhænger af niveau, antal eller af træningens formål
Ungdomsspillere, som træner og spiller med ét af klubbens seniorhold skal træne med minimum én gang om ugen til ungdomstræning.
Vi ser gerne, at alle ungdomspillere kommer begge træningsdage, men det er ikke et krav.

Træningstid:
Tirsdage: 17.30-19.15 Kolding Pædagogseminarium

Torsdage: 17.00-19.00 Kolding Pædagogseminarium

Lørdage 09.00-13.00 – Lørdage en gang i mellem vil der være fællestræning for ungdom og med spillere og trænere fra omkringliggende klubber. Velkomne er også elever på efterskoler, som lige vil ”snuse” til volleyball og miljøet i klubben. Datoer for fællestræningerne er: Datoer for 2018-19 er endnu ikke fastlagt

Trænere ungdom:
Kenneth Duedahl, spiller på Herre 1, mangeårig Teen- og ungdomstræner, lærer på Jels Skole. Kenneth er også klubbens ungdomskoordinator for sæsonen 2018-19.
Signe Kaack, spiller på Dame 2, træner på 3. år, jordemoder på Kolding Sygehus, men frem til december er Signe sendt afsted med Læger Uden Grænser.
Alexander Lundgaard, spiller på Herre 1, træner på 3. år, tømrer.
Jesper Kjelde, spiller på Herre 1, træner gennem mange år i forskellige klubber, landbrugskonsulent ved SAGRO. Connor Bui, spiller og træner på Herre 1, fra Santa Babara i USA, sportsfysiolog.

Kenneth                       Signe                     Alexander               Jesper           Connor

Kontingent – ungdom
Alle som træner med ungdom, 800 kr. pr. sæson, hvis man kun træner i Kolding VK. Hvis man er betalende medlem i en anden volleyballklub udover Kolding VK betales et kontingent på 400 kr. Kontingenter for seniorer kan ses på www.kolding-vk.dk

Kontakt
Ungdomskoordinatore: Kenneth Duedahl, ungdom@kolding-vk.dk, 2298 9606 og Signe Kaack, ungdom@kolding-vk.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.