Smæk til VK Vestsjælland søndag…..tjek – √

Så nåede DVK’s velsmurte pointmaskine til Sjælland, og vi efterlod dem i nedtrykt sindstilstand efter et velfortjent 3-0 smæk.

Efter to runder lå begge hold med 6 point – og VKV var et ubeskrevet blad for DVK. Fra start var det en tæt kamp med side-out og koncentreret spil fra begge sider af nettet. På trods af en fæl dommerfejl der ikke gav Brians overraskende skarpe smash en retfærdig dom, så hev holdet 1. sæt hjem efter holdet blev midlertidigt rystet.

2. sæt gav VKS 16 point! Sættet blev domineret af kampens spiller og center-djævelen aka. Christian med mean blocks og center-hug af høj karat.

Så var den sejr i hus!! – og så behøver man jo ikke spille 3. sæt… hvilket var hvad vi præcis gjorde. Et la la sæt, hvor der blev gearet ned. Dog blev der født en ny center-spiller, Jakob kom ind og afløste Jesper på center-pladsen og scorede point. Så nu mangler han kun libero og hæver-pladsen. Flot gået efter 3 kampe.

Alt i alt kunne vores gode torsdags træning tydeligt ses i de to første sæt, hvor vi viste god volley og virkede samspillede.

25-23, 25-16 og 26-24

Skarpe og overbevisende iagttagelser fra Anders

Leave a Reply

Your email address will not be published.