Første kamp i danmarksserien

I og med at alle andre DVK hold havde vundet dagens kampe var vi allerede fra starten af under et kæmpe pres fra baglandet.

Det startede da også rigtig skidt i 1. sæt. 3 serve fejl lige i streg fra vores side gjorde at Vejle kom foran med 4 point i en farlig fart. I slutningen af sættet er vi bagud 19-23 og er igen under pres. Men gode modtagninger giver gode hævninger og til sammen giver det slag lige i løg posen til Vejle. Sættet ender 25-23 til os, en fantastisk slutspurt.

Vi kommer godt fra start i 2 sæt. vi fortsætter det gode spil som vi gjorde i slutningen af 1 sæt. Vores nye center, Niels , får lavet sit debut point og sin debut blok for klubben, det hele ser ganske fornuftigt ud. Men ca. midt i sættet bliver det gode spil erstattet af en ordentlig omgang pjatrøv, der bliver eksperimenteret med hævningerne, modtagerne bliver dårlige og angrebene bliver oversatset. Det udnytter vejle og de henter lyn hurtigt vores 4 point føring. Vi kommer aldrig rigtig i gang igen og Vejle vinder sættet 26-28.

I 3. Sæt tror jeg at vi har forstået at Vejle faktisk gerne vi kører os over hvis de fik lov. Vores spil bliver igen mere stabilt og vi finder gejsten. Spillet kører på den smule rutine vi har og det er nok til at vinde sættet 25-19.

4. sæt. K A T A S T R O F E….15-25….enough said!

Efter katastrofen i 4 sæt kunne vi mærke at der skulle strammes op. Vi får byttet lidt rundt på banen så spillet kunne optimeres en smule. Forsvaret leverede drømme modtagninger, centrene fik trukket en blokade spiller hvis de ikke selv smadrede bolden i gulvet, hæveren leverede, med stort overblik over modstanderens blokade spillere, drømme hævninger ud på kanten og diagonalen hvor der var masser af plads til at slå hårdt.

5 sæt. Blev spillet med så forrygende spil at undertegnede næsten fik tåre i øjnene. Vi Vandt sættet 15-4… fy for en skefuld! Super lækkert spil i 5 sæt.

Stemmeurnen:

Ole :  1 stemme

Steffen: 1 stemme

Søren: 1 stemme

Bjarne: 6 stemmer

/Bjarne

Taget efter første kamp 2011/2012 (Vundet 3-2 over SGF Vejle)
Taget efter første kamp 2011/2012 (Vundet 3-2 over SGF Vejle)

Leave a Reply

Your email address will not be published.