Herreholdet klar til 2.division

Det var dømt kamp mellem 2 lokalrivaler som i de sidste par år har haft mange gode dueller. Denne sæson har Dyrehaven dog haft et rigtigt godt tag i Vejle. Men alt stod åbent i kampen efter at Dyrehaven for første gang i 2 år havde tabt en kamp weekenden før. Dette betød at Dyrehaven var tvunget til at vinde kampen for at tage førstepladsen og dermed oprykning til 2. division. SGF Vejle havde sikret sig tredje pladsen og havde derfor mulighed for at spille frit i lokalopgøret.

Umiddelbart manglede vi et af vores stærkeste kort.
Hele kampen bar præg af nogle lange serveserier og lange dueller.
Selv om Dyrehaven i starten af alle sæt var bagud lykkedes det hver gang at få gang i spillet og udnytte de styrker der var på holdet, samt at udnytte de svagheder som man lære at kende når man har spillet mod samme modstander 10 gange på 3 år.
Holdet udstrålede gejst og vilje til at vinde. Dette resulterede i mange gode opsamlinger efter følgende angreb. Selv om Dyrehaven i perioder spillede nervøst og ukroncentreret endte det med en volleyball lektion til SGF Vejle, hvilket betød at kampen blev vundet i ren opvisningsstil.

Sættene endte 25-16, 25-17 og 25-13 til Dyrehaven som dermed sikrede sig førstepladsen i gruppen.

Den veloverståede sæson og oprykning blev fra bestyrelsen side honoreret med champagne og kransekage efter kampen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.