God sæsonafslutning for DVK´s damer

Opgaven lå klart for Koldings volleytøser før kampens start mod Marienlyst i søndags:  Der skulle vindes for at placere sig foran Kerteminde.Da 2 af holdets store profiler ikke var til stede til sæsonens sidste opgør, var træneren nødt til at blande et nyt hold sammen ud af de 9 spiller der meldt klar til kampen.

Som forventet af træneren viste Marienlyst sig som en ihærdig modstander. Med mange bolde, som blev spillet helt ned til baglinjen og et aktivt forsvar kunne Marienlyst holde kampen åbent. Efter de første 2 sæt blev afgjort med kun 2 points afstand til enhver side kunne hjemmeholdets træner trække sit bedste kort og skiftede løbende ud for at stille op med friske spillere mod gæsternes  svindende kondi. Dermed sikredes det vigtige 3. sæt med 25:16. Det 4. sæt gik som det ofte opleves i volleykampene, efter god start for hjemmeholdet tabte DVK for mange bolde ved ukoncentreret spil, men med udveksling af 3 spillere på en gang drejede træneren tendensen om og DVK vandt med 25:22 og sikrede sig dermed førstepladsen i nedrykningsslutspillet af Danmarksserien Syd.

Ikke til sidst skal der takkes for en stor indsats af Marianne og Annette, 2 af klubbens rutinerede motionsspiller, som med deres rutine hjalp til at vinde de 2 sidste, vigtige kampe i slutspillet.

Resultat: DVK : Marienlyst     3:1 (25, -24, 16, 22)

Jeg vil som træner også benytte mig af lejligheden og sige tak for 2 dejlige sæsoner med DVK´s damer, som gav mig en del positive oplevelser og erfaringer, også gennem finanskrisens dystre dage… Jeg ønsker klubben fortsat fremgang på volleyballs vegne i Kolding og siger tak for de spændende timer med DVk´s damer og herrer i Sønderjyllands og Fyns haller.

Ha´ det godt DVK!

Leave a Reply

Your email address will not be published.