Første sætbold til 2. division blev tabt.

Før vi kommer til referatet af kampen vil jeg meget gerne give en stor tak til de mange tilskuer som havde taget den lange tur fra Kolding til Odense for at se holdet spille, samt de lokale Odense tilhængere.

Vi viste dage ville komme … vi havde dog håbet på at den ikke ville komme så hurtigt. Vi ville tabe på et tidspunkt. Nederlaget er der ikke noget at udsætte på. Fortuna leverede det vi forventede og vi havde en MEGET dårlig dag. Selv om vores egne tilhængere levede med i kampen lykkedes det desvære vore modstanders tilhængere at ryste de knap så rutinerede kræfter på vores hold (delvist med nogle ufine metoder).

Vi var draget 12 mand afsted til Fortuna Odense for at spille en kamp som kunne sikre os oprykningen til 2. division. Opvarmningen gik meget godt og vi gik friske til opgaven.

Vi startede første sæt lidt nervøst, men fulgtes meget godt med Fortuna i den første del af kampen. Hen mod slutningen lykkedes det os at udarbejde et forspring på 3 point ved stillingen 16-19. Vi formåede dog på en uforklarlig måde at sætte denne føring over styr. Vi tabte 25-22, hvilket ikke ikke hjalp på nervøsiteten.

Andet sæt gik stor set som første sæt bortset fra at vi ved stillingen 16-19 ikke satte tingene over styr men kørte det hjem med cifrene 20-25.

Hvad der herefter gik galt må guderne vide. Vore modtagninger lå helt hen i vejret og vi formåede ikke at at presse fortuna i de få angreb vi fik. Det endte med at vi fik en afklapsning på 25-14.

Vi var herefter langt ned og intet tyde på at vi kunne få vendt skuden igen. Vi foretog nogle småjusteringer som vi også havde gjort i tredje sæt, da vi havde set hvor det bar hen ad. Dette lod til at virke efter hensigten. Selv om vore modtagninger endnu ikke var i nærheden af hvad vi har levet i denne sæson. Lykkedes det os at udarbejde et forspring og holde det hjem. Det endte 18-25.

Dermed havde vi tvunget dem ud i 5 sæt. Og vi gik ind til sagen med en tro på at det skulle nok gå. Og det gjorde det så også – i to til tre bolde, herefter fandt et uhørt lavt bundniveau. Selv om fortunas servepres var ok retfærdiggjorde det slet ikke den indsats som blev lagt for dagen. Ved stillingen 3-3 mistede vi totalt alt spil, og fik ikke et eneste fungerende angreb igennem igen. Vi tabte 15-8.

Der var ikke mange af vore spiller som havde haft en god dag. Reelt var der kun 2 som levede op til noget vi kunne være bekendt. Valget til kampens spiller kom også til at afspejle dette hvor 2 spillere delte 10 af de 12 stemmer som kom ind. Jesper og Bjarne måtte dele titlen som dagens spiller.

Vi ser dermed frem til en hjemmebanekamp d. 28 kl 10:00 mod SGF Vejle, hvor vi kan afgøre om vi skal rykke op i 2. division og nå det mål som holdet satte sig for 3 år siden. Et mål som mange spillere har haft/ har en stor andel i. Ikke blot dem som spiller kampene, men også dem som gøre træningen udfordre alle spillere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.