Kampen om 1. plads ikke afgjort endnu

Da Koldings damer, i noget der lignede til forveksling hjemmekampen mod Kerteminde, tabte 1:3 til Kerteminde i sidste weekend, var det kampen mod ØSVN der skulle vise om DVK vil tabe det hele på gulvet i slutningen af en hidtil fornuftig sæson.Duften af foråret medførte enkelte afbud, der gjorde det nødvendigt for træneren at reaktivere en af klubbens mest rutinerede damer til denne meget vigtige kamp. Selvom kampen hele forløbet igennem ikke var så tæt som forventet, viste det sig at være godt at have en udvekslingsspiller med.

Efter de første bolde var det klart at se, at kampen kun blive afgjort af et hold: DVK.  ØSVN har ganske enkelt kun samlet point i forbindelse med fejl af Koldingenserne. Hjemmeholdet var nødt til at spille “beton” og det medførte et stort antal af tekniske fejl og upræcise hævninger, som ikke kunne afsluttes til fordel for ØSVN. Og selvom “hjemmedommeren” nægtede at dømme upartisk, stod kampen til intet tidspunkt på spil for gæsterne. Endda da 2. sæt startede 6:1 for hjemmeholdet tog det kun lidt koncentration og brug af de tekniske muligheder som holdet råder over for at vinde 25:15.

Knap og nap en times tid tog det gæsterne for at hive en sikker 3:0 sejr hjem, der betyder, at afgørelsen om hvem der klar sig bedst i nedrykningspuljen, må vente til d. 28/3 hvor DVK´s damer møder Marienlyst på hjemmebanen.

Dagens spiller var helt klar Anni, som smashede i god maner bold efter bold ind på ØSVN´s banehalvdel og derfor samlede nærmest alle stemmer til afstemningen efter kampen.

Resultat: ØSVN – Dyrehaven VK      0:3   (18,15,14)

Leave a Reply

Your email address will not be published.