Top mod bund på 54 minutter

I første sæt kom vi kanon godt fra start, stemningen var god og der var lagt op til stor prygl til Nordenskov, men sidst i sættet gik det som altid galt når det går alt for godt. Nordenskov fik inden vi lukkede sættet 5 point i træk da vi stod på hælene, sættet endte 25-14.

I andet sæt gik det helt galt, Nordenskov kommer foran med 5-0 point da vi ikke formåede at presse dem i angrebet. I løbet af sættet får vi dog hentet godt og grundigt ind på dem og sættet ender 25-20.

Tredje sæt var nogen lunde det samme som anden sæt, en sløset start med dårlige afslutninger og stemning var også faldet en del men alligevel vinder vi sættet 25-22

Kampens spiller blev Bjarne, nok pga. Kenneths wundercreme som nærmest brændte Bjarnes knæ væk.

//referent Bjarne

Leave a Reply

Your email address will not be published.