Nervøs forestilling mod Nordenskov U&IF

11 Spillere dragede vest på for at spille en kamp mod Nordenskov som inden dagens kamp lå midt i rækken. Så på papiret burde det være en overkomlig opgave.

Det blev det dog langt fra. Ikke mindst fordi herreholdet valgte at lægge nervøst fra start.

I første sæt resulterede dette i at vi aldrig rigtigt kom med. Vi kunne ikke vinde bolde i egen serv og det kunne Nordenskov. Derfor kom vi kontinuert bagud i løbet af første sæt. Stillingen var mod slutning 20-15 til Nordenskov. Vi begynder lige så stille at følge med til stillingen er 23-17 hvor vi vinder serven og holder vores egen to gange. Herefter vinder Nordenskov serverette tilbage og stilingen bliver 24-20. Vi vinder straks serveretten tilbage og kommer på 21-24, Kenneth kommer ned og server. Med super gejst og hårdt slid lykkedes det os at vende kampen og vinde 26-24. Vi burde nu være advaret om at vi var nød til at tage kampen seriøst.

I andet sæt formår vi bedre at få styr på vores eget spil. Vi får presset bolden lidt mere over hele linjen. Og der er aldrig tvivl om resultatet af dette sæt. Vi vinder det 25-14.

Når man har vundet er sæt så stort er der altid en fare for at man ikke længere er fokuseret nok på opgaven. Og selv om vi var enige om at dette ikke måtte ske – skete det alligevel. Nordenskov fik alt for meget plads og de udnyttede det. Holdet kom aldrig rigtigt ind i kampen og måtte se sig slået. Intet hjalp i dette sæt, vi var bare på røven og tabte sættet 25-19.

Fjerde sæt blev et tæt sæt. Vi spillede udemærket uden at levere vores bedste og vi havde lukket Nordenskov ind i kampen. Vi startede med at komme 2 point foran og holdt disse hele sættet igennem. Vi fik kort varigt en føring på 5 bolde men de blev givet væk igen. Til slut kunne vi se på resultattavlen er vi havde vundet 25-23. Et tæt sæt uden de store ting at skrive om.

Jesper blev valgt til kampen spiller med 6 stemmer, herudover var der en enkelt stemme til følgende spillere Morten,Simon,Ole,Bjarne og Poul (Hvilket også var de spillere som startede ind i andet sæt 🙂 )

Tak til holdets sponsorer, som har sponsoreret det tøj vi har vundet de sidste 6 af 28 sejre i. P.Christensen a/s & Capa Systems A/S

Holdet mod Nordenskov 14-11-2009
Holdet mod Nordenskov 14-11-2009

Fra venstre: Lars,Morten,Kasper,Bjarne,Ole,Jesper,Steffen,Simon,Poul,Karsten og Kenneth

Leave a Reply

Your email address will not be published.