Herreholdet trak sig sejerrigt ud af topbrag

Topbrag – overskriften siger det hele om dagens kamp i pædagogseminariets hal .
Kampen var fyldt med godt spil fra begge hold, og det tilsat en masse energi, nerve og ikke mindst medlevende tilskuere gav en fremragende kamp mellem rækkens nr. 1 og nr. 2 inden dagens møde.

1. sæt
Fortuna starter rigtigt fornuftigt ud, og får lagt et godt pres på Dyrehaven. Selvom holdene følges ad igennem sættet, er det som om Fortuna lykkes med lidt mere end hjemmeholdet, så da sættet skal afgøres trækker udeholdet det længste strå. Sættet ender 25-27.

2. sæt
Dyrehaven bliver i sætpausen enige om at fortsætte med det gode spil, og så ellers lige give den 5 % ekstra. Holdene følges pænt ad i starten, med ca. halvvejs inde i sættet begynder hjemmeholdet at vise, hvorfor de er rækkens nr. 1. Via gode modtagninger, gode angreb og fint satte blokader lykkes det at skabe et forspring og dermed vinde sættet med 25-16.

3. sæt
Efter den noget komfortable sejr i 2. sæt til hjemmeholdet kommer Fortuna godt igen, og det lykkes udeholdet at presse hjemmeholdet til det yderste. Igennem hele sættet er der spænding, ikke mindst fordi der opstår nogle situationer, hvor holdene ikke er helt enige om, hvad der skal dømmes. Sættet trækker ud og bliver afgjort med mindste margin 25-23 med fordel til hjemmeholdet.

4. sæt
Efter det psykisk og mentalt vigtige 3. sæt går Dyrehaven efter at sætte maksimalt pres på Fortuna fra starten af 4. sæt. Fra starten af sættet bliver der via højt servepres og gode forsvars- og angrebsaktioner sat tryk på udeholdet, og det udmønter sig i en hurtig komfortabel føring. Ved stillingen 10-18 server Fortuna sig dog tilbage i kampen, men efter en timeout vinder hjemmeholdet serveretten tilbage, og derfra ser DVK sig ikke tilbage. Sættet bliver vundet 25-15, og dermed vinder hjemmeholdet kampen 3-1.

Kampen var som helhed en af de bedste i lang tid. Fortuna Odense formåede at lægge pres på fra starten af kampen med hurtigt og klogt spil, dog uden at hægte hjemmeholdet helt af. I de sidste tre sæt viste hjemmeholdet flot spil og ikke mindst vilje til at ville vinde. Der var kampen igennem god gejst på holdet, og ikke mindst bænken, som både kom med tilråb og inputs undervejs.
Derudover skal der lyde en stor tak til publikum i hallen, som lagde en god lydkulisse på kampen.

På banen blev der generelt spillet god volleyball hele vejen rundt, og det var en fornøjelse at se at der selv i modgang blev arbejdet konstruktivt, og at der var opbakning!
Dagens spiller(e) blev:
Kenneth: 4 stemmer
Simon: 4 stemmer
Anders: 3 stemmer
Rune: 1 stemme
Bjarne: 1 stemme

Indlæg fra Jyske Vestkysten 09-11-2009
Indlæg fra Jyske Vestkysten 09-11-2009 På billedt er Poul Pedersen (8) og Simon Lassen (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.