Nye tiltag

Kolding VK vil de næste uger øge indsatsen på både ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser i Kolding bl.a. med et fedt arrangement d. 7. september i Beach Park Kolding og i samarbejde med Studieby Kolding og The Old Irish Pub. Se mere om eventen her. Endvidere er vi med til Get Out Festivalen d. 9. september i Kolding Midtby og ved Welcome to Kolding på Kolding Bibliotek d. 12. september, hvor vi bl.a. skal møde mange af de udenlandske studerende.
Og så er det ugen, hvor vi starter Bedstevolley op. Flere har vist interesse for konceptet og vi ser frem til at seniorerne tropper op i hallen. Mange spillere har dog allerede indfundet sig i hallen, hvor der bl.a. er rigtig mange ungdomsspillere, godt med herrer- og damespillere og ikke mindst er rigtig mange Mix-spillere er mødt op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.