Welcome U

Starten af september har budt på en målrettet indsats for at “lokke” studerende til Kolding VK. Welcome U arrangement i samarbejde med Studieby Kolding, Kolding Beachvolley Klub, The Old Irish Pub og Volleyball Danmark efterfulgt af deltagelse i Get Out Festivalen i Kolding Midtby og til sidst Welcome to Kolding arrangement på Kolding Bibliotek. Tak for indsatsen til vores medlemmer, som hjalp ved disse arrangementer. Ligeledes er der delt postkort rundt på ungdomsuddannelserne og rigtig mange af de videregående uddannelsesinstitutioner. Efterhånden er de enkelte hold også fået startet godt op. Ungdom er på ca. 25 U16 og U18 spillere, Mix om onsdagen er mellem 15 og 20 hver gang, D1 er ved at samle en fin og slagkraftig trup og herrerne er ved at have hele 3 herrehold på plads. H1 har deres første kamp d. 23. september, H2 ugen efter og H3 og D1 i starten af oktober. Både Mix og ungdom deltager i deres første stævner i oktober. Ungdom starter ligeledes med ekstra fredagstræning d. 29. september, hvor der er inviteret spillere og trænere fra mange af vores omkringliggende klubber – til denne samling har vi været så heldige, at landstræner Mats Björkman kommer på gæstevisit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.