Så kom de fleste af Kolding VK´s hold i aktion 

10 forventningsfulde ungdomspillere drog mod Odense og sæsonens første ungdomsstævne – flere med ganske lille erfaring i 6-mandsvolley, og flere netop rykker op i næste aldersgruppe. U16 pigerne var et rent KVK hold, mens U16 drengene spillede sammen med spillere fra Jels og Billund. Drengene spillede 4 kampe og på trods af, at de var et sammenbragt hold, så leverede de flot volleyball og vandt to af de fire kampe – kun de dygtige og mere erfarne Odensehold fra Fortuna og DHV kunne slå vores drenge. U16 pigerne skulle spille mod Middelfarts DU18 hold, U16 hold fra Jels og DHV´s U16 hold, som sidste år blev nummer 2 til DM. I kampen mod sidstnævnte lykkedes det pigerne at vinde første sæt, men efter specielt et tæt 3. sæt tabte pigerne 1-2. Kampen mod Middelfart var for stor en mundfuld og blev tabt med 0-2, mens det blev til en 2-0 sejr mod Jels efter et meget spændende 2. sæt, som blev vundet med 30-28.

På seniorsiden led klubbens 1. og 2. hold i henholdsvis 1. og 2. division for herrer begge nederlag. H1 havde besøg af Ikast og kampen bag præg af, at de endnu ikke er spillet sammen. H2 havde også besøg af spillere fra Ikast, dog af deres wildcard hold og her blev det til en forholdsvis tæt affære et nederlag på 1-3. Klubbens H3 hold, som spiller i Danmarksserien, fik 3-2 sejre i begge deres kampe søndag, hvor begge kampe var tæt på 2 timer, så det var derfor en flok trætte spillere, der kom hjemme denne søndag eftermiddag. Damer var i Helle Hallerne og kom retur med to sikre sejre – den ene godt nok pga. afbud. Kampen mod Nordenskov blev en lidt ensidig affære og blev vundet sikkert 3-0. Alt i alt en opløftende start på sæsonen, men stadigt med mulighed for forbedringer.

Klubbens motion B var også til stævne lørdag og stillede med 2 hold. Begge hold fik både sejre og nederlag, men generelt forløb dagen under meget fine rammer bl.a. med fairplay pga. der ikke var dommere til kampene. Endvidere forlyder det, at forplejningen havde været helt i top (tak til Tanja) og alle havde en rigtig god dag med masser af god volleyball 🙂

Bedstevolley spillerne har endnu ikke været afsted, men planen er, at der snart arrangeres kampe mod andre hold fra Kolding og omegn. Der er endnu ikke så mange spillere, så nye er meget velkomne til træning om tirsdagen kl. 15.00.

Tak til klubbens sponsorer Louis Nielsen i Middelfart og P S Lundgaard A/S

Leave a Reply

Your email address will not be published.