Igen en weekend med fuld damp på alle kedler i Kolding VK.

Mix-holdet holdt stævne i egen ”hule” og hvor Kolding VK selv havde to hold med. Det kniber dog lidt med Mix-hold i denne sæson generelt og der var derfor kun mødt 4 hold op, som til gengæld havde en dejlig dag med spændende kampe og fantastisk fairplay af alle hold idet man spillede uden dommere. Stor tak til de deltagende hold.

Ungdom var afsted til Helle Hallerne med et U16 pigehold + nogle U18 drenge, som sammen med spillere fra Jels og Billund dannede et drengehold. Drengene spillede 4 kampe bl.a. mod de to Odense hold Fortuna og DHV, som de tabte forholdsvis klart med 0-2. Bedre gik det mod VT Esbjerg, som blev besejret med 2-1, mens det blev til en spændende kamp mod nogle store drenge fra Sydvest, som desværre blev tabte med 1-2 efter nogle tætte sæt.

Klubbens damer i Danmarksserien skulle til Marienlyst Hallen for at forsvare deres 1. plads og skulle spille mod de to Odense hold fra Marienlyst og DSIO2. Den første kamp var mod bundholdet fra DSIO2 og dette blev også cementeret med en sikker 3-0 sejr. Kampen mod Marienlyst blev anderledes mere tæt, men vores dygtige damer vandt 3-2 og fører nu Danmarksserien med god margin til nummer to i rækken.

Herreholdene var alle i gang. Klubbens H3 hold var afsted om lørdagen til Odense og skulle spille mod DSIO og Sønderborg i det der blev til en rigtig sejtrækker. Første kamp mod DSIO endte i en 5 sætter og da H3 kun var 6 mand afsted, blev det derfor aftalt, at anden kamp mod Sønderborg gerne skulle blive til en 3 sætter – men dette kom ikke til at holde stik. Efter at have overværet/dømt endnu en 3-2 kamp skulle det vise sig, at det altså var sådan man gjorde den dag i Odense. Endnu en gang måtte de seks H3 spillere ud i 5 sæt, men denne gang desværre som tabere til Sønderborg.

H2 fik deres første sejr i sæsonen i sidste weekend og skulle i denne weekend på hjemmebane op imod et af de andre midterhold fra BVC Esbjerg. H2 var dog ramt af både skader og afbud til dagen, og de havde svært ved at holde niveauet gennem sættene og taber en tæt kamp med 1-3. H1 skulle forsøge at fighte sig til point mod rækkens tophold fra Nordenskov, men også H1 havde til dagen flere afbud, bl.a. fra holdets normale 1. hæver og det var derfor den blot 18 årige Jonas, som blev kastet for løverne. Dog skal der lyde stor ros til ham for hans indsats, men det var ikke nok, og H1 tabte 1-3 efter at have spillet næsten lige op med Nordenskov i dele af kampen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.