H2: Hornsyld vs Kolding VK2

1. sæt
Starter jævnbyrdigt, men midt i sættet bliver modtagningerne ekstrem dårlige i en kort periode og Hornsyld trækker fra til stillingen 13-5. Der bliver taget en timeout, hvorefter roen bliver fundet frem og Bjarne får lavet nogle gode server og ved 16-16 bølger sættet frem og tilbage indtil 22-22. Kolding trækker fra med to og vi behøver blot en sideout ved stillingen og vinder 23-25.

2. sæt
Der bliver ikke lavet om i vores start 6’er til andet sæt og det bliver tæt indtil midt i sættet, hvor Hornsyld igen udnytter en dårlig modtager periode og bringer sig foran med 21-14. Med stabilt spil af Hornsyld får vi ikke laver mere i det sæt, og taber 25-16.

3. sæt
Et meget mærkeligt sæt, hvor vi i en kort periode serve varieret på deres ellers gode modtagere, men da vi midt i sættet igen får en periode med dårlige modtagninger og da vores transitionsspil samtidig er for usikkert og med meget uklare aftaler, giver det nogle dumme tabte point. Sættet tabes 25-16.

4. sæt
Desværre en gentagelse af de to øvrige sæt. Vi hænger lidt på, men når ikke modtagningerne helt sidder i skabet, giver det for lidt pres i vores angrebsspil. Sættet tabes 25-21.
Generelt problemer med svæveserver og i transitionsspillet, giver os et efterslæb i de sæt vi taber. Samtidigt møder vi et godt spillende Hornsyld hold, hvor specielt deres modtagninger og forsvar fungerer rigtigt godt. Hornsylds personlige fejl er også væsentlig mindre end vores, så alt i alt en kamp der sætter vores svagheder som hold i relief.
Morten hæv, på trods af en strejf af bagstivhed, nok stemmer hjem til at blive kampens spiller.
De øvrige stemmer var: Lars 2, Søren 1, Steffen 1, Allan 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.