H2 var på besøg i København

Turen gik til København, hvor vi skulle spille mod Enghaven VK. Da kampen skulle starte kl. 10 var vi nød til at komme afsted kl 6:30. Som et ekstra lille pift, så var det dagen efter vi havde skiftet til sommertid, så mentalt var kl. 5:30. Turen bar dog heller ikke præget af den sædvanlige småsnak, men nærmere lidt småsnorken.

Selv om holdet havde sikret sig endnu et år i 2. division efter et godt forår, så var der fokus på fortsat at forsætte de gode takter. Der var dog nogle udfordringer, som skulle gøre det lidt sværere at hente alle point. Vi manglede på dagen 4 spillere fra vores startopstilling. Heriblandt Mads, som i flere kampe som hæver har vist sig som svær spiller at undvære. Vi havde dog vores anden hæver med, som dog lige var kommet tilbage fra en 3 ugers pause efter en ankelskade, og havde dermed ikke trænet med holdet. Men om ikke andet kunne vi mønstre 7 spillere (inkl. Dawid som libero), hvor rutinen var højsæde.

Langt om længe ankom vi til Bavnehøjhallen, hvor slaget skulle stå. Holdene lå inden kampen a point i tabellen, hvor vi dog lå højst pga flest vundne sæt. Det indbyderdes opgør i Kolding var dog ikke gået godt, og vi havde noget der skulle revageres. Og så skulle vi se om vi kunne få gang i benene efter 2½ time i bilerne.

Første sæt startede vi med et brag og kom hurtigt foran 6-1 efter nogle gode serve fra Morten S. Det tog os dog ikke ret lang tid smide væk igen og vi virkede lidt nervøse. Der gik ikke mange minutter før vi var bagud med 2-3 point. Fra stillingen 12-10 begyndte en lang periode, hvor hvert hold holde deres sideouts og Enghave så ud til at trække det længste strå i dette sæt da stillingen blev 23-20. Men Morten S ville det åbenbart anderledes, da han med nogle gode pressede serve kørte sættet hjem, med god hjælp fra vore gode blokader. Vi vandt sættet 25-23.

Selv om vi spillede nogenlunde til sidst i første sættet. Så var der en enkelt lille ide til hvordan vi kunne optimere vores spil lidt. Morten S og Lars byttede pladser i håb om et bedre tryk på begge pladser. Dette krævede dog lidt tilvending i starten af sættet, hvor holdene fulgtes pænt ad. Lige ind til det var Morten P’s tur til at gå ned og lyne fra servepladsen hvor vi flyttede os fra 13-15 til 19-15. Herfra så vi os ikke tilbage og vandt sættet 25-17.

På papiret virkede den nye opstilling fra andet sæt, lidt stærkere, så vi forsatte i denne opstilling. Lige som i det forgående sæt fulgtes begge hold ad i starten ind til stillingen 7-8, hvor vi lige pludseligt blev ramt af en del mislykkedes angreb og kom bagud 11-8, vi var på dette tidspunkt nød til at tage vores første timeout i kampen. Det var ikke så meget at sige for vi vidste alle hvad der var galt. De 30 sekunders pause virkede åbenbart underværker, da modstanderen servede i nettet 🙂 Herefter gik Søren ned og skaffede os et lille forspring igen til stillingen 15-11. Herefter fik Enghave ikke lov at score i egen serv, mens vi kørte sættet hjem på rutinen. 25-17

Holdet leverede en god indsats på alle pladser, hvilket også viste sig da vi skulle stemme til kampens spiller. I første omgang fik 2 spillere to stemmer hver. Det første var Søren, som efter 3 ugers pause leverede en stabil indsats, hvor han punkt 1 holdt hele kampen og punkt 2 fik løbet de dårlige modtagninger op, som der trods alt var. Den anden var Allan, som med sit gode angrebspil, stod for en del direkte point, dette er vi dog van til fra hans side. I denne kamp leverede han dog fabelagtigt forsvarsspil med nogle fantastiske feberredninger på baglinjen. Efter en omgang peg finger vandt Søren 4-3 over Allen og blev dermed kampens spiller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.