Kolding VK H3 var på tur til Esbjerg

Kampen så på forhånd svær ud, da vi skulle møde rækkens nummer 1 – som kunne sikre sig oprykning ved sejr mod os. Vi kunne se de gerne ville gøre hvad de kunne for dette – da de vel stillede op med 10-12 mand. 🙂

Opvarmning gik fint – men man kunne godt fornemme at Esbjerg ville give den gas, der blev smashet igennem.

Vi har det fra start svært – vi kommer ikke rigtig med i kampen, hvor vi er overmatchet – og ud over det ikke rigtig har marginalerne på vores side. Vi er flere gange uheldige i blokken som ellers sidder ok – men de slår hårdt og den falder ned på vores side. Vores servemodtagninger som så ofte før ikke helt som de skal – og så bliver man straffet på sådan en dag. Vi taber første sæt 25-11

Andet sæt starter rigtig godt for os. Vi får modtaget rigtig fint – og får sat et par fine blokader. Vi er faktisk foran i starten og føles ad til 8-8. Det gode spil stopper desværre her og vi taber andet sæt 25-12.

Tredje sæt er ikke noget at skrive hjem om. Vi prøver lidt forskelligt – men her kører Esbjerg maskinen. Vi taber sættet 25-7 🙁

Der blev i hele kampen skiftet fint rundt så alle fik spilletid – ingen skinnede rigtigt igennem hvilket vises på kampens spiller:
Martin 2
Ole 2
Karsten 2
Jonas 1
Andrew 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.