Kolding 3 på besøg i Aabenraa

Vi ankom til Aabenraa klokken ca. 18.20, hvor vi fik besked om, at vi først kunne komme til at bruge hallen klokken 19. Eftersom kampen skulle begynde klokken 19.30, vidste vi, at vi derved ville få lidt travlt i opvarmningen. Så vi så noget miniput håndbold, som var på højere niveau end Danmarks spil igår, søndag! Opvarmningen forløb udmærket, og jeg fornemmede, at alle var nogenlunde klar. Under smash-opvarmningen slog Aabenraa rigtig meget ned og virkede ret stærke. Vi haltede dog derimod lidt – men det gik.

Kampen starter, og vi starter med Andrew på 1, Ole på 2, Andreas på 3, Daniel på 4, Morten på 5 og Palle på 6. Andrew er selvfølgelig hæver, og Peter er libero. Kampen starter rigtig godt ud for os. Vi kommer foran 3-7 og tvinger Aabenraa ud i en time-out – det er vist også det eneste gode ved første sæt. Efter time-out’en kommer vi straks bagud med, så vidt jeg husker, 14-8, hvor det primært er Aabenraas centerspiller, som hamrer bolde ned på stribe på vores banehalvdel. Herefter kører de bare  sættet hjem, og vi kan ligesom ikke rigtig få startet motoren igen. Sættet ender 25-15.

Andet sæt vælger Karsten selv at spille med og skifter også Peter T ind. Ligevidt hjælper det. De bliver ved at spille rigtig fint, det samme gør centerspilleren. Vores servefejl bliver dog værre og værre, og vi forærer rigtig mange point væk i vores server. Vi kommer bagud med det samme, og et meget one-side sæt ender 25-12 til Aabenraa.

Tredje sæt er dog en helt anden historie. Vi kommer ud med en helt ny energi, hvor vi spiller noget rigtig fint og sikkert volley. De vælger at skifte rundt på nogle pladser, og centerspilleren bliver skiftet ud. Det bliver til vores fordel, og vi kommer igen foran 7-3. Aabenraa vælger at tage en time-out igen, præcis på samme tidspunkt som i første sæt. Dette slår os da ikke ud af kurs, og vi beholder føringen i et godt stykke tid. Sættet er præget af rigtig fint spil, men RIGTIG mange servefejl. Da stillingen er 11-7, er 5 af Aabenraas points vores egne servefejl. Vi beholder som sagt føringen indtil stillingen 19-19, hvor Aabenraa trækker fra os og vinder sætter 25-20.

Vi vælger at tage tredje sæt med os hjem og smide de andre to langt væk!
Kampens spiller blev Ole, som med 5 stemmer fik lov at vaske det sure tøj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.