Midtfyn – KVK H2

Før kampen rangerede Midtfyn som nummer 1, og var indtil videre ubesejrede. Så dages kamp var top mod bund, da vi pt. ligger på 2. sidste pladsen i 2. division. Midtfyn har et forholdsvis ungt hold med en del ikke så erfarne spillere godt suppleret nogle tidligere elite spillere.

Til dagens kamp stiller vi med 9 spillere. Vi er i dag uden vores normale hæver da han er ude at rejse, så Dawid, der tidligere har spillet hæver tager over. Startopstillingen er følgende: Bjarne/Allan på kant, Steffen/Morten P på center, Lars på diagonal, Lukasz som libero, Dawid som hæver og Rune M/ Rune E starter på bænken.

1. sæt: Vi kommer skidt i gang med første sæt, det er tydeligt at vi lige skal vende os til at Dawid er hæver. Modtagningerne køre egentlig ok, og vi får også sat angreb op, men vi har svært ved at vinde vores angreb. Specielt kniber det med at få gang i kant-spillet, som ellers er et sikkert kort. Vores serve pres er også noget usikkert, og vi har en del servefejl. Vi følger dog alligevel rimeligt godt med, godt hjulpet af en del fejl fra Midtfyns side. Efter at have været bagud med 5-6 points midt i sættet får vi lidt mere styr på tingene, og med god kampgejst får vi hentet en del point og kommer rigtig tæt på Midtfyn i den afsluttende fase. Vi taber dog sættet 22-25.

2. sæt: Det gode spil fra sidste halvdel af 1. sæt formår vi ikke at fortsætte i 2. sæt. Mange servefejl og angreb i nettet gør det svært. Selvom vi kæmper kommer vi aldrig med i dette sæt og taber det 14-25.

3. sæt: I modsætning til 2. sæt kommer vi rigtig godt i gang med 3. sæt. Angrebene fungere ok og der er mange gode bloks, hvilket sætter Midtfyn under pres. Vi formår også at begrænse vores servefejl, men der kunne godt være mere tryk på vores server, så de ikke kommer så let til deres første angreb. Vi holder vores føring igennem sættet, og selvom vi gør det unødigt spændende i den afsluttende fase vinder vi sættet på en serve fejl fra Midtfyn. Sættet vindes 25-22. Der var ikke nogen af os der havde regnet med at kunne tage sæt fra Midtfyn, så det var fedt.

4. sæt: Måske er vi mætte efter at have vundet et uventet sæt eller også får Midtfyn strammet op, i hvert fald bliver vi fuldstændig “kørt over” i 4. sæt. Vores spil fungere ikke og når vi endelig får et angreb sat op, lukker de totalt af i blokaden. Vi har mistet gejsten og formår ikke at vende stemningen. Vi taber sættet 12-25.

Som forventet blev det ikke til sejr mod topholdet Midtfyn, men vi fik da bevist, at vi selv mod topholdene i 2. division kan være med.

Kampens spiller med 5 stemmer: Morten P

Leave a Reply

Your email address will not be published.