H3: En lidt hård start på et helt nyt hold, men gode takter for fremtiden

Første kamp for vores nye herre-3 hold kom lidt hurtigt … nok også for hurtigt for os 🙂

Vi er hjemme mod Fredericia som har været i gamet i et stykke tid.

Vi har rystet posen lidt til dagen – Lukasz fik lov at være hæver – de to knejte Daniel og Andreas fik en center – Ole og Martin på kanter og Nasir på en Diagonal.

Kampen starter som kunne frygte. Vi får ikke rigtig modtaget ordentlig, så Lukasz får ikke så meget at arbejde med. Fredericia server godt – især en mand har vi problemer med. Vi er tit 2 mand i blokaden – men det bliver altid touch-forkert for os. Vi er aldrig rigtig med og taber sættet 25-14.

Andet sæt bliver vi enige om at det er modtagninger der skal være bedre. De bliver lidt bedre – men med de positive briller får vi faktisk ok styr på vores blokader. Disse vinder vi lidt ekstra point på. Der bliver desuden i pausen lavet et taktisk genistreg … eller i hvert fald en lille finte – så da vores store problem-server går ned for at serve for Fredericia – tager Poul øjeblikkeligt timeout. Det virkede faktisk, og han laver vist kun et point 🙂 Jeg synes vi her spillede bedre – selvom vi stadig tabte 25-17

Grunden til vi ikke fik flere point i andet sæt var blandt andet servefejl – så før 3. sæt blev der aftalt kvaje-bajer for servefejl – jeg kan afsløre at vi skal have øl på torsdag ….

Tredje sæt er lidt et mix – vi har stadig problemer med modtagningerne – og vi er stadig ikke spillet sammen. Vi taber sættet 25-13 … positive ved tredje sæt var vist bare at vi ikke lavede så mange servefejl som i andet sæt …

Jeg synes der var lovende takter. Når fx modtagningerne var der, så kunne vi godt sætte et angreb op. Vores 2 nye centere fik smækket nogle gode bolde ned – og vi blev bedre og bedre til at sætte blokken rigtigt. Vi havde lidt problemer når Lukasz kaldte ny hæver … for den blev aldrig rigtig samlet op … dette kommer når vi har spillet lidt sammen.

Så trods en lille øretæve, så skal vi nok få vores sejre i fremtiden

Daniel fik 4 stemmer og tager vasketøjet
Runner up var Lukasz med 3 stemmer

Tak for hjælpen til Poul som coach.

Leave a Reply

Your email address will not be published.