DVK vs. SGF Vejle

Da vores vante hæver, Søren Clausen, havde valgt at baile ud til Lørdagens kamp mod Vejle, var vi nødsagte til at bruge vores diagonal spiller som hæver. Det vidste sig igennem kampen slet ikke at være så ringe endda.

Yderligere havde vi fået et par nye spillere på holdet hvoraf den ene spillede Libero. På et hold var modtagninger ligger på den forkerte side af 3 meteren var det en kærkommen hjælp.

Vi kommer godt fra start i første sæt, gode modtagninger giver som bekendt gode hævninger som så giver gode angreb. Vi vinder sættet 25 – 16

Andet sæt plejer at være sættet hvor vi skal tabe, men ikke den gang, vi fortsætter spillet fra første sæt, dog med lidt mere afslappet spille stil og det gør at vores modtagninger ikke altid ligger som de skal. Vi vinder sættet 25 – 18

Tredje sæt er sættet hvor ikke ret mange ting lykkes, vi laver mange modtagnings fejl, og vores angreb ligner noget der er løgn. Vejle har spændt hjelmen og vil helt sikkert ikke gå der fra med et 3-0 nederlag, Vi er der i blokaderne men enten blokker vi ud af banen eller også dratter bolden ned lige bag blokkaden. Vi taber sættet 14 – 25

I fjerde sæt får vi hevet os op af graven igen, vi kører los i samme stil som i andet sæt, ikke vildt fantastisk bold, men det virker. I slutningen af sættet kan Vejle ikke rigtigt få deres modtagninger til at køre hvilket resultere i rigtigt mange gratis bolde som vi får udnyttet. Vi vinder sættet 25 – 19

Alt i alt en super dag for DVK, første holdet sikrede oprykning, damerne vandt deres kamp og vi vandt vores.

Nyt fra stemmeurnen:

Steffen = 1

Karsten = 2

Lukas = 3

Bjarne = 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.