Damerne scorede kun 9 point mindre…

… men tabte alligevel 0:3 mod favoritterne fra Ubberud IF.

Det er desværre meget tydeligt at se i oprykningsslutspillet af Danmarksserien, at volleyball ikke ligefrem havde en højtid i Danmark de sidste 20 år. Koldings damer har med nogen afstand det yngste hold blandt de 5 hold, som er med i denne slutrunde. Og vi er heller ikke et ungdomshold!

Dengang var det Ubberud IF, der var på besøg i Pædagogseminariet. Og det er rutinen, som alle veteranhold fra Fyn byder på. Men efter DVK har forbedret deres sammenspil konstant over de sidste år, havde træneren et realistisk håb på, at man kunne spænde ben for de fynske gæster.

Men lige fra starten af kampen kunne man se, at nervositæten spillede en alt for stor rolle for hjemmeholdet. Det lykkedes kun i 2. sæt at sætte vores eget præg på denne kamp, hvor DVK lå 23:21 foran, men alligevel tabte sættet med 23:25. For mange nemme fejl, for lidt servepres og manglede held var med til at tabe en ellers ok kamp.

En af klubbens unge spiller, Camilla, fik lov til at prøve krafter i en regulær kamp. Dette også for at øge forspringet i aldersstatistikken… ;P

Sætcifre: DVK – Ubberud IF  0:3 (22, 23, 21)

Leave a Reply

Your email address will not be published.