2. division tilbage på sporet…

Efter et nederlag i sidste runde, til Dalum Hjallese Volley fra Odense, skulle Dyrehaven volley tilbage på sporet, og have en sejr i hus.
Fredericia var mødt op med 1 point på kontoen, og skulle prøve om de kunne få et lidt større udbytte ud af dagens kamp.
Optakten til kampen var dog lige ved at blive lidt for spændende, da den ellers rutinerede Brian Degn, havde været knap så rutineret, og glemt sine sko i netop Fredericia dagen før, til et julefrokost arrangement. Men skoene blev hentet, og han var klar til kampstart.
Fredericia holdet var mødt talstærkt op, og gik frisk til sagen.
Man skulle dog ikke langt hen i kampen, før man kunne se, at der dog var stor forskel, på holdenes niveau denne dag.
DVK lagde for med et godt servepres, og stabilt spil i alle spillets faser. Hvilket resulterede i en sikker sejr på 3-0.
Eneste lille spænding i kampen, var i 2. sæt, hvor DVK midtvejs var bagud med 5 point. Men hurtigt fik spillerne hanket op i sig selv, koncentrationen kom på plads, og sættet blev kørt sikkert hjem…

Kampens spiller blev med stor overbevisning Jesper Jensen, der med sit strålende spille humør, og sikre indgreb på centerpladsen, fik flest stemmer fra sine medspillere. Dermed kunne han med ro i sindet drage hjem vestpå.
Desuden bød kampen på et gensyn med den ellers langtids skadet Peter Thaysen, som kvitterede med en udemærket, og aldeles godkendt indsats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.