Kategori: 2008/2009

Indlæg

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. marts

Til stede: Mette Ø Mortensen, Bjørn Kjærgaard Seest, Mette Paulsen, Nalle og Ulla Mariager. Den nye bestyrelse: De 2 nye i bestyrelsen, Ulla og Bjørn, blev introduceret til bestyrelsens arbejde, hvorefter referatet fra sidste bestyrelsesmøde blev godkendt.

Indlæg

De sidste 2 kampe for herreholdet i 2008/2009

Selv om oprykningen til danmarksserien var sikret inden sidste spillerunde, gjaldt det stadigt om at gøre en god figur da vi i sidste runde skulle op mod rækkens nr. 2 SGF Vejle I og nr. 9 Aabenraa I&G. Vi kunne på dagen stille med 12 mand inklusiv dametræneren, som var med på en gæsteoptræden. Der...

Indlæg

DVK 4 point

På grund af flytning af nogle kampe blev det til to kampe mod Bøgebjerg i træk. Selvom det blev til et tæt kapløb på både hjemme- og udebanen løbt DVK´s piger med 4 point og står dermed sikret på første plads i Danmarksseriens nedrykningsslutspil selvom der skal spilles en yderlig kamp i Odense…

Indlæg

Afslutningsfest 18. april

Lørdag den 18. april vil vi afslutte sæsonen med et brag af en fest. Traditionen tro sørger festudvalget for mad, musik og hyggelig stemning samt mulighed for at købe diverse vådt til ganen til fornuftige priser.

Indlæg

Oprykning til danmarksserien snart i hus

Lørdag d. 21/2 var dagen hvor DVK skulle møde SGF Vejle II og Nordenskov UIF Efter sidste spillerunde hvor holdet satte både Nordenskov og SGF Vejle på plads (i hvert fald i den interne kamp om førstepladsen), så skulle holdet denne lørdag forsøge at udbygge sejrsrækken.